U kunt bij ons fietstassen en tassen bestellen geheel naar uw eigen smaak qua kleurstelling en dessins middels de online ontwerp module. Hierbij een korte uiteenzetting van de te volgen stappen.

Bovenaan rechts op de home page in de foto van de fietsende boerinnetjes op de dijk ziet u een icoon met daarop een tas en een hand met een potlood.

Indien u daar klikt op "start hier" komt u bij de eerste stap terecht.

Tevens kunt u in de ontwerpmodule starten door middel van het aanklikken van het tapblad "fietstassen" in de balk hierboven.

Hier maakt u een keuze uit de verschillende modellen tassen die wij aanbieden. Wanneer u uw keuze heeft gemaakt, klikt u op het icoontje "bestel" bij de betreffende tas.

Vervolgens loopt u het menu door stap voor stap en klikt u de door u gewenste kleuren en of prints aan.

U ziet bij elke stap uw tas veranderen met de door u aangeklikte dessins en of kleuren.

Indien u de tas helemaal naar wens heeft samengesteld, kunt u de bestelling definitief plaatsen. U dient dan ook akkoord te gaan met de algemene voorwaarden welke tevens na te lezen zijn op de website onder "bestelinformatie" bovenaan de website en onder "algemene voorwaarden" in de grijze balk onderaan de website.

Voor al uw overige vragen omtrent het bestellen via deze website, verwijzen we u naar de helpdesk onder telefoonnummer 06 34 65 93 22.

 

PRIJSSTELLING

Alle genoemde prijzen op de website zijn incl. 21% BTW tenzij uitdrukkelijk anders vermeldt staat. Voor prijsopgaven voor items waarvan de prijzen niet op de site staan, kunt u contact met ons opnemen. Hiervoor verwijzen we u naar onze contact informatie onderaan de pagina in de balk.

 

BETALEN

Uw bestellingen voor fietstassen middels ons bestelsysteem, dienen vooraf via IDEAL afgerekend te worden. Dan pas kunt u uw order als zijnde geplaatst kenmerken. Indien de betaling via IDEAL niet geslaagd is, kunt u ervan uitgaan dat uw bestelling niet geplaatst wordt bij ons. Voor alle overige bestellingen gelden de condities die u hiervoor heeft afgesproken met onze medewerkers. Normaliter wordt er vooraf een betaling afgesproken en pas tot verzending overgegaan bij daadwerkelijke ontvangst hiervan. Er kan echter in een bijzondere situatie te denken aan bijvoorbeeld snelle levering noodzakelijk van afgeweken worden en voor een facturatie achteraf worden gekozen.


VERZENDKOSTEN

Voor de standaard verzendkosten voor de fietstassen die via het bestelsysteem worden besteld en afgerekend geldt een bijzonder tarief van € 7,80 binnen NL B & DE. Voor overige bestellingen geldt 0-31,5 kilo binnen NL is € 9,00.

 

LEVERTIJD

De levertijd voor uw bestelde fietstassen via onze ontwerpmodule betreft ca. 3 weken. Mocht hier onverhoopt van afgeweken worden, ontvangt u hiervan tijdig bericht.

 

KLACHTEN
Voor klachten en of opmerkingen kunt u zich wenden naar onze helpdesk onder telefoonnummer 06 34659322. Een van onze medewerkers staat u tussen 8.30 en 17.00 uur op maandag tot en met vrijdag graag te woord, om samen met u te kijken of er voor uw klacht en of opmerking een passende oplossing is. We doen uiteraard ons uiterste best om uw klacht en of opmerking naar behoren op te lossen!

 
GARANTIE & SERVICE
 
De standaard fabrieksgarantie op de tassen is 60 dagen. Bij normaal gebruik van de items gaan deze doorgaans jaren mee!
Voorts bestaan er wettelijke richtlijnen voor garantie. U kunt klikken op de volgende link voor meer algemene informatie hierover via de consuWijzer. Dit onder het motto NL wordt steeds intelligenter.... Voor al onze verdere garantievoorwaarden & service zijn we zo vrij om u vriendelijk te verwijzen naar onze verkoopvoorwaarden.
 
 
VERKOOPVOORWAARDEN
 


Algemene voorwaarden consument en internetverkopen
 

RETOURFORMULIER

Indien u onverhoopt een tas retour wenst te zenden. Dient u onderstaand retourformulier ingevuld en ondertekend bij uw retourzending te voegen.

De verzendkosten van een retour komen voor uw rekening. Mocht blijken dat de reden van retourzending van uw product te wijten valt aan een productiefout van onze zijde, worden de door u gemaakte verzendkosten alsnog aan u terug gestort.

Het adres waarnaar u de tas retour kunt zenden is, treft u aan op het retourformulier. Bij voorbaat dank.Retourformulier
 
FAQ
 

Binnenkort staat hier een overzicht van veelgestelde vragen. Tot die tijd verwijzen we u naar de helpdesk onder telefoonnummer 06 81176800. Hartelijk dank voor uw begrip.