Na geruime tijd ervaring in het werken in de zeilmakers wereld te hebben opgedaan, zijn wij onze eigen onderneming gestart. Tot op de dag van vandaag nog steeds een gierend avontuur met hoofdzakelijk het adrenaline achtbaan gevoel in de positieve zin. Een ieder die een achtbaan liever niet bestiert, krab uw zelf achter de oren bij de opwellende spinsels een eigen zaak te willen gaan drijven en of tel uw zegeningen. 

j2T is een zeilmakerij op Walcheren in de provincie Zeeland. Hier houden we van de zee, het strand, de zon en lekker buiten frisse kaken halen. Een van de voornaamste redenen dat de Zeeuwse meisjes zoveel blozen is uiteraard alom bekend; de zeelucht en volgens sceptici niet de overweldigende populatie aan mannen. Hoewel we er hier bij j2T een andere mening op na houden. Al het Zeeuwsche is schoon. Dat willen we graag zo houden. Vandaar dat wij bij j2T naast de zeilmakers interesse ook een core business hebben gemaakt van trendy waterdichte oersterke en praktische fietstassen.
 
Onze introductie in de wondere wereld van fietstassen, bikes en al hetgeen teveel is om op te noemen, begon allemaal in het jaar 2005. Wij kwamen toen tot de conclusie dat er eigenlijk geen über-praktische en tegelijk super trendy fietstassen op de markt te verkrijgen waren. Terwijl de consument daar toch echt om schreeuwde.. Why not customize!, dachten we hardop. Dit was de geboorte van een fanTAStisch idee. 14 januari 2008 zijn we dan ook een zeilmakerij gestart. 
 
Samen met het enthousiaste, creatieve en hardwerkende j2T team scheppen wij “happy bike bags”. Dragen uw lading met gemak, zijn niet bang voor een beetje water en fleuren uw stalen ros lekker op!
 
Voor de eeuwige optimisten en de soms pessimistische realisten is er de volgende leus in Zeeland uitgevonden. LUCTOR ET EMERGO. Dus stap op die fiets en ervaar het gevoel. Rechtop in de wind, haaks op de pedalen, in de wetenschap dat juist ook op deze momenten uw zaken keurig in de j2T fietstas opgeborgen zitten.

Simon - The Boss
Voorheen bestempeld als "the invisible man". Sinds 2010 werkt hij dan ook volledig mee in de zaak. Hoofdzakelijk houdt hij zich bezig met het zwaardere zeilmakerswerk en springt hij overal bij waar nodig. A real lifesaver en het hart van de onderneming.

Aleksandra - algemeen productiemedewerkster
Sinds dag 1 van de zaak al werkzaam bij j2T en nog steeds is zij het nog niet beu! Begonnen met een naaicursus en nog steeds niet uitgeleerd! Typerend voor Aleksandra is haar enorme inzet en zin in haar werk. Wat zouden we zonder haar moeten beginnen.

Roelfina - algemeen productiemedewerkster
Februari 2009 ingestapt in het schuitje j2T en deze koffiedrinkende lachebek blijft nog wel een poosje on board. Ahoy mate! 

Rinie - gepensioneerde helpende hand & anti “achter de geraniums zitter”
De moeder van Simon die dag en nacht klaarstaat voor haar hardwerkende kinders en uiteraard de kleinkinderen. Lokale klanten kennen haar wel, zij brengt af en toe ook tasjes langs bij hoge nood of krappe tijd. 

Lita - life line naar Spanje
Onze Lita, varend over de wateren van de Middelandse Zee. De tussenpersoon voor onze spaanse klanten.