Kitsch kitchen style tafelzeil van de rol is niet alleen in ons atelier in Serooskerke te koop. Ruime keuze, snelle levering. 

Tegen slechts € 6,50 incl. BTW per strekkende meter van 120 cm breed kunt u al bestellingen plaatsen vanaf 50 cm per dessin. 
 
Kleine bestellingen tot ongeveer 2.50 m worden per brievenbuspost tegen € 3,05 aan verzendkosten aan u verzonden. Grotere bestellingen vallen onder pakketpost en zullen verzonden worden tegen een bedrag van € 7,57 via de pakketservice van TNT post. 
 
Tevens geschikt als tafelzeil is het door ons gebruikte doek in de zeilmakerij. Dit betreft PVC gecoat doek van over het algemeen 680 gram/m2 en een strakke weving. Kortom een zeer hoogwaardige kwaliteit zeildoek! Mede door het feit dat dit materiaal UV bestendig is en dus kleurvast, leent dit zich uitstekend voor gebruikt op de tuintafel als welkome eyecatcher in uw tuin. Daarbij is het PVC gecoat doek bij ons tot 2.50 m breed te verkrijgen en dus ook geschikt voor bredere en of langere tafels. De prijs van dit doek € 10,00 incl. BTW per m2.
 
Wegens het gewicht zijn de verzendkosten voor een tafelzeil van PVC doek standaard € 7,57 incl. BTW.