Uiteraard valt er in onze zeilmakerij meer dan alleen fietstassen en tafelzeil te vinden. U kunt tevens voor reparaties aan o.a. trampolines, tenten, afdekzeilen, luifels, zonneschermen enzovoorts terecht. 

Ook maken wij speciaal voor u op maat een groot scala aan producten op aanvraag. Te denken aan een huif voor uw aanhanger, een afscherming voor uw terras, een stevig windscherm of afdekzeilen voor bijvoorbeeld uw zandbak, vervoersmiddel of tuinmeubelen. 
 
Al dat moois is niet te vergeten voor zowel bedrijven als particulieren interessant.
 
Voor het aanvragen van een prijsopgave voor uw klus op maat of voor een offerte voor al uw kleine of grote reparaties kunt u vrijblijvend contact opnemen met de firma j2T, uw zeilmakerij in de regio Walcheren! 
 
U woont niet in de buurt? Geen nood. Producten op maat kunnen wij ook aan de hand van een tekening of een opgave van de maten voor u maken en eenvoudig via de DPD verzenden.

 
         
Huif voor paardenkar Koetserij Buitenlust   Martens Cleaning tent in opbouw        
             
     
Tent in opdracht van een klant Roompot   Terrasafscherming   Zonnescherm Beachclub Meer Vrouwenpolder   Huif aanhangwagen
             
     
             
Afscherming balkon.   Bar hoes.   Etui.   Fietsmand bekleed met speciale tas.
             
     
             
Huif aanhanger met ritsen.   Jeephuif in de maak.   Kettingkast PVC.   Marktkraam.
             
     
             
Motortas.   Parasolhoes.   Reparatie trampoline doek.   Reparatie trampoline doek.
             
     
             
Reparatie trampoline doek.   Reparatie trampoline doek.   Reparatie uit te voeren aan zonnescherm.   Tandem kettingkasten.
             
     
             
Terrasafscherming.   Terrasafscherming.   Verlengen bootzeil.   Werktas.
             
     
             
Werktas.   Cargo bike lang bakfiets.nl regentent.   Cargo bike lang regentent "deurtje".   Cargo bike lang uitgevoerd in Mexicaans zeil.